İSTANBUL ZEYTİNBURNU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

"2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEM KARNE DAĞITIM İL TÖRENİ" FATMA SÜSLÜGİL İLKOKULU'NDA GERÇEKLEŞTİ

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı birinci döneminin sona ermesi nedeniyle düzenlenen karne dağıtım töreni Valimiz Sayın Davut Gül'ün de teşrifleriyle Fatma Süslügil İlkokulu'nda gerçekleşti.


"2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne Dağıtım İl Töreni" Valimiz Sayın Davut Gül, İlçe Kaymakamımız Dr. Adem Uslu, Belediye Başkanımız Ömer Arısoy, İl Millî Eğitim Müdürümüz Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüz İsmail Çetinkaya'nın katılımlarıyla Fatma Süslügil İlkokulu'nda gerçekleşti.

Törenin hazırlanmasında emeği geçen Zeytinburnu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü'nün tüm çalışanlarına, her türlü katkıyı sunan Zeytinburnu Belediye Başkanlığı'na, Fatma Süslügil İlkokulu idareci, öğretmen ve personellerine, Şişli Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesi Mehteran Takımına, törenimizi paylaştığımız tüm mecralarda sözleri Selahattin İçli'ye ait olan "Anlat Bana Öğretmenim" adlı şarkılarını kullanmamıza izin veren Palet Türk Müziği İlkokulu'na ve emeği geçen tüm eğitim camiamıza teşekkür ederiz.

Birinci yarıyılın sona ermesi vesilesiyle dönem boyunca başarılı olmak için çaba gösteren sevgili öğrencilerimize , öğrencilerini en iyi şekilde yetiştirmek için çalışan değerli öğretmenlerimize, destekleriyle bizlere güç veren değerli velilerimize,eğitime katkı sunan tüm paydaşlarımıza teşekkür eder, iyi tatiller dileriz.

 

Beştelsiz Mah. Prof.Dr. Muammer Aksoy Cad. No.36 Kat.2 Zeytinburnu / İSTANBUL - 0212 546 66 36 / 415 98 47

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.